arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

puls

LAKOR Soulwear – Fish, Free & Fly


De trofaste Riders.dk fans husker nok forrige vinter hvor vi i samarbejde med det danske livstilstøjmærke, LAKOR Soulwear, lavede en collaboration t-shirt. De er nu ude med en sprit ny sommerkollektion som ifølge dem selv forener det moderne urbane liv med kærligheden til havet og den gamle fiskekultur. Deres nye slogan, Fish, Free & Fly, er en kæk reference til ordspillet på Nik & Jays album, Fresh, Free & Fly og viser, hvordan de med...

af Redaktionen

9 år siden


De trofaste Riders.dk fans husker nok forrige vinter hvor vi i samarbejde med det danske livstilstøjmærke, LAKOR Soulwear, lavede en collaboration t-shirt. De er nu ude med en sprit ny sommerkollektion som ifølge dem selv forener det moderne urbane liv med kærligheden til havet og den gamle fiskekultur.

Deres nye slogan, Fish, Free & Fly, er en kæk reference til ordspillet på Nik & Jays album, Fresh, Free & Fly og viser, hvordan de med humoristisk tilgang forsøger at forene to kontrastfyldte verdener. Deres mission er nemlig klar –  de vil gøre Udkantsdanmark street!

Hvordan dette er gjort afspilles kraftigt i deres nye designs der blandt andet tæller den gamle skagenfisker, fladfisk, ål og hvad der ellers hører Udkantsdanmark til til. Lakors t-shirts er alle produceret af organisk bomuld for at skåne den natur vi selv bruger, så du kan gå sommeren i møde til duften af fisk og smagen af streetattitude med god samvittighed.

 

Se hele den ny kollektion HER.