arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

puls

Hiv familien med ud i den dybe sne


Nu behøver familieskituren ikke betyde pisteræs og børnebakker. Med De Brede Planker kan du tage familien med i offpisten på deres familietur. Skal dine børn være de næste store stjerner i Freeride Worldtouren? Eller den nye co-star med Uhrskov? Eller har du svært ved at få din passion for freeride til at gå op med familielivet? Grundene kan være mange til at tage med på De Brede Plankers nye koncept med en familie offpiste tur....

af Sofie Kyed

7 år siden


Nu behøver familieskituren ikke betyde pisteræs og børnebakker. Med De Brede Planker kan du tage familien med i offpisten på deres familietur.

Skal dine børn være de næste store stjerner i Freeride Worldtouren? Eller den nye co-star med Uhrskov? Eller har du svært ved at få din passion for freeride til at gå op med familielivet?
Grundene kan være mange til at tage med på De Brede Plankers nye koncept med en familie offpiste tur.
I år arrangerer De Brede Planker nemlig en offpiste tur, hvor forældre og børn kan lære at stå på ski eller snowboard i offpisten sammen. Turene går til Makedonien, som længe har været De Brede Plankers speciale.

– I Makedonien er der meget varierende terræn og nogle virkelig gode begyndervenlige nedfarter. De er optimale at lære offpiste på, fortæller Christoffer Backmann, der ejer De Brede Planker.

Catskiing only
Der er ingen liftet i Makedonien, så man bliver kørt op til toppen af bjerget af en såkaldt ”cat”, som er en ombygget pistemaskine. Der er derfor ingen andre mennesker i området og du har alle bjergsider helt for dig selv.

Turen er allerede planlagt og ligger fra den 23/3 – 28/3.

Prisen er 8.800 og inkluderer:

• Catski i 4 dage med bjergguide
• Hotel
• Helpension
• Transfer til og fra Skopje lufthavn
• Gratis leje af lavinesikkerhedsudstyr (bibber, sonde, skovl)
• Gratis leje af BCA lavinerygsæk
• Afslutningsmiddag i Skopje
• Masser af hygge

Læs mere om turen her: