Douchebags lancerer ny eksklusiv Friends and Family serie

Douchebags er efterhånden blevet kendt for to ting. At lave fantastisk lækre tasker, og for at udgive limited editions som alle vil have fingrene i.

Det norske taskemærke Douchebags gør det igen. Efter at have udviklet verdens måske bedste skitaske, har de løbende udvidet produktporteføljen med tasker til både den lange rejse og til hverdagen.

Sidenhen introducererede de limited edition serier, først Jon Olsson White Camo og sidenhen en Black Camo version. Begge blev de revet væk, og nu er turen kommet til Friends and Family limited edition serien.

 

Som navnet hentyder til, er denne kollektion en hyldest til alle dem, som har støttet, fulgt og testet Douchebags tasker og rejsegear siden mærket blev til i Norge for snart ni år siden. Douchebags Friends and Family Edition kommer i en særlige farvekombination i grå med orange detalje og findes i følgende fem tasker:

  • Douchebags The Scholar
  • Douchebags The Base
  • Douchebags The Hugger 30L
  • Douchebags The Little Bastard
  • Douchebags The Big Bastard

 

Denne serien er desuden produceret i det laveste antal nogensinde af Douchebags limited editions. Men selvom at Friends and Family allerede er udsolgt på Douchebags egen hjemmeside, er det stadig muligt at erhverve sig de eksklusive tasker i Danmark igennem Packyard. Læs mere og køb dem på packyard.dk.

Artiklen er sponsoreret af Douchebags.

 

 

Tilbage til blog