Double Trouble hos Douchebags

Endnu en gang sker der nyt hos Jon Olssons elskede taskemærke, Douchebags. Er du til stilet beskedenhed eller fart over feltet?

Henover sommeren har de løbende lanceret nye serier af tasker – og de stopper selvfølgelig ikke! Er du typen der nogle gange har svært ved at finde din taske på bagagebåndet, er denne lancering måske noget for dig! De lancerer nemlig to nye farver, inspireret af Utahs vilde og dramatiske natur.

Taskerne er blevet testet og har været med på tur i det urbane bymiljø, på de salte sletter og i Utahs øde og dybe kløfter. Og crewet bag blev hurtigt enige om at de endnu en gang har ramt rigtigt – med det rette udstyr bliver turen bare bedre. De to nye drenge i klassen er derfor blevet farverne Cloud Grey og Scarlet Red.

 

DSC1545 Redigera
The Scholar – Cloud Grey 
DSC9905 Redigera
Hugger – Scarlet Red

 

Er du den lidt neutrale type er Cloyd Grey måske noget for dig. Farven er inspireret af det barske klima, du finder på Utahs salte sletter og i de mere sandede ørkener. Og som de selv siger kan du hurtigt leve fantasien ud som en vaskeægte 007 agent med tasker i netop denne farve. Bare forestil dig, at du er på en mission i ørkenen med en Douchebags-taske over skulderen og en bond-babe der skal erobres.

Tasken gør nærmest arbejdet for dig! Det er nemlig ikke bare en normal grå taske, men en “all occasion, no rules, and no limits” grå taske! Men det er selvfølgelig op til dig selv at style den og bære den med stil, så du får netop dette look ud af den! Rank rykken, hop i dit baggy skitøj, tag dine fedeste Oakley goggle på og find din mest Bond-agtige attitude frem, så er du godt på vej mod et freestylet agent 007-ski-look!

 

 

 

 

DB GREY big bastard 02 1
Big Bastard Cloud Grey – lige til at tage med på farten

 

Er du mere til fart over feltet og knald på farverne, er der endelig kommet noget til netop dig! Denne farve-serie bliver på ingen måde væk – hverken på bagagebåndet eller i sneen ! Farven hedder Scarlet Red, og den henvender sig til alle os, der skal have det hele med – vi lever kun én gang, og eventyrer kan man kun få for lidt af! Farven bringer de vilde sider frem i enhver, og du kommer på ingen måde til at blende ind i mængden med denne taske! Den er symbolet på vildskab og eventyr, og den er klar til at ”spice” hverdagen op og skille sig ud fra mængden.

Ingen anden Douchebag farve kan matche netop denne, når det kommer til at skille sig ud! Tag den med dig i parken – og du vil helt sikkert få den opmærksomhed, som du har længtes efter!

 

DB RED douchebag 04 1 1
Med Scarlet Red bliver du ikke væk!
DSC2510 Redigera
Cloud Grey i sit oprindelige element – de øde sletter i Utah
DSC3411 Redigera
Den rå kontrast mellem det øde landskab i Utah og Scarlet Reds prangende farve !

 

Taskerne forhandles hos Packyard og du kan finde dem lige her

Se vores foregående artikler om de to nyeste serier fra Douchebags her: 

Douchebags X Jay Alvarrez 

Douchebags X Janni 

 

Tilbage til blog