arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

puls

Dansk overraskelse til Red Bull Cope’n’Waken


Mere end 10.000 tilskuere var i lørdags fremmødt ved Gammel Strand i for at overvære Red Bull Cope’n’Waken der for 3. gang indtog København. Det var anden gang at konkurrencen blev afholdt i Frederiksholm Kanal ved Gammel Strand, og med 14 af de bedste danske såvel som internationale riders, sol fra en skyfri himmel samt et 130 meter langt 2.0 system, var der lagt i ovnen til et brag af en dag. De internationale riders...

af Alexander Vissing

9 år siden


Mere end 10.000 tilskuere var i lørdags fremmødt ved Gammel Strand i for at overvære Red Bull Cope’n’Waken der for 3. gang indtog København.

Det var anden gang at konkurrencen blev afholdt i Frederiksholm Kanal ved Gammel Strand, og med 14 af de bedste danske såvel som internationale riders, sol fra en skyfri himmel samt et 130 meter langt 2.0 system, var der lagt i ovnen til et brag af en dag.

Competitor - action

De internationale riders talte blandt andet de tre brødrene Hoppe fra sverige, russiske Nikita Martianov og tyske Felix Georgii. De danske deltagere var blevet fundet gennem to indledende kvalifikationsrunder blev i maj.

Kanalen bød i år på tre obstacles som riders’ne skulle vise sit værd på – et rail, en kicker samt en wallride. Først galt det de indledende runder, og herefter gik de 8 bedste videre i finalen i kampen om at vinde Red Bull Cope’n’Waken 2014.

Competitor - action

Vinderen blev danske Oliver Breumlund som overraskende tog en velfortjent sejr i den intense konkurrence og dermed også slog sidste års vinder svense William Klang. ”Det har været en super fed oplevelse at få lov til at være med her i dag – mega cool event, og så oven i købet at vinde, det havde jeg slet ikke forventet med alle de dygtige riders der er til stede her i dag” udtaler Oliver.

 

Resultat – finalen

  1. Oliver Breumlund
  2. William Klang
  3. Andreas Kjærgaard

 

Der er også kommet en lækker video ud. Den kan ses lige HER. Ellers er der blot tilbage at nyde en bunke billeder fra en herlig dag i hjertet af København.

 

Competitor - action

Competitor - action

Venue

RBDK6

Competitor - action

RBDK8

Andreas Skjødt Kjærsgaard - action

Competitors - Winners

Alle billeder: Red Bull Content Pool