arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

puls

Black Friday gør vinteren federe


Black Friday har efterhånden gjort sit indtog i Danmark. Og netop i år bliver det lidt sjovere for skiløbere, snowboardere og mountainbikere. Blacksnow.dk gentager atter successen med skarpe priser på alt i butikken! Vintersæsonen har aldrig været nærmere. For mange betyder det at det er tid til at geare op med nyt grej så man er klar til at gå ekstra dybt i pudderet og et nyk længere ned af landingen på kickeren. Black Friday...

af Redaktionen

5 år siden


Black Friday har efterhånden gjort sit indtog i Danmark. Og netop i år bliver det lidt sjovere for skiløbere, snowboardere og mountainbikere. Blacksnow.dk gentager atter successen med skarpe priser på alt i butikken!

Vintersæsonen har aldrig været nærmere. For mange betyder det at det er tid til at geare op med nyt grej så man er klar til at gå ekstra dybt i pudderet og et nyk længere ned af landingen på kickeren. Black Friday er derfor en oplagt dag at gøre sig disse indkøb! Det amerikanske fænomen har efterhånden slået sig fast på det danske marked, og til stor glæde for alle vinterelskere, så gentager Blacksnow.dk atter successen i år !

Blacksnow.dk kører derfor 20% rabat på alt i butikken, samt 75% på udvalgte varer. Og det bedste ved det hele? Det starter allerede i dag torsdag kl. 18.00 og varer frem til midnat fredag.

Hold dig opdateret på dagen samt se hvad der kommer af tilbud HER.

 

ARTIKLEN ER SPONSORERET AF BLACKSNOW.DK