arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

puls

Bataleon siger farvel til Simon Houlind


Bataleon har meldt ud at Simon Houlinds sponsoraftale er udløbet. Deres danske rider gennem seks år, og en af dem som har haft succes med at slå igennem i det store udland, står derfor uden en board-sponsor.   ”Vi er super stolte over at have kunne hjælpe en dansk snowboarder til at nå så langt som Simon har gjort, men det er dog samtidig sørgmodigt, fordi vi nu også må erkende, at Simon har brug...

af Kristian Morgen

8 år siden


Bataleon har meldt ud at Simon Houlinds sponsoraftale er udløbet. Deres danske rider gennem seks år, og en af dem som har haft succes med at slå igennem i det store udland, står derfor uden en board-sponsor.

 

”Vi er super stolte over at have kunne hjælpe en dansk snowboarder til at nå så langt som Simon har gjort, men det er dog samtidig sørgmodigt, fordi vi nu også må erkende, at Simon har brug for et større sponsorat end vi kan tilbyde, for at kunne komme videre med sin udvikling og fortsætte med at tage dansk snowboarding til nye højder.”

 

Claus Kongsbak, som står bag Kongsbak Brands og dermed repræsenterer Bataleon Snowboards i Danmark, beskriver et mindeværdigt forløb med Houlind i stald, og forsikrer at forholdet mellem de to ikke er forværret. Tværtimod ønskes han god vind fremover.

 

Det vides endnu ikke om Houlind har et nyt sponsorat i sigte, og hvad hans planer er fremadrettet, men vi håber det bedste for ham og ønsker ham en super 14/15 sæson!

 

Se Simon i action i hans solrige og superfede Bear Edit fra sidste sæson her!