arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

puls

Bakken tilbyder atter skiløb og snowboard i Aarhus


Sidste år tog den forsvarende danmarksmester i freestyleski Thomas Trads sammen med Johan Hasle, initiativ til ski og snowboard i Aarhus. Selvom de begge ikke har tiden til det igen i år, lever Bakken atter freestyle træningsfaciliteter den kommende vinter.   Aarhus har som kongerigets næststørste by altid haft en stor ski- og snowboardscene, en scene der med passion har skabt mange fede initiativer gennem årene. Fra Snowpark 8000 til det mere kommercielle Aarhus Snowpark...

Sidste år tog den forsvarende danmarksmester i freestyleski Thomas Trads sammen med Johan Hasle, initiativ til ski og snowboard i Aarhus. Selvom de begge ikke har tiden til det igen i år, lever Bakken atter freestyle træningsfaciliteter den kommende vinter.

 

Aarhus har som kongerigets næststørste by altid haft en stor ski- og snowboardscene, en scene der med passion har skabt mange fede initiativer gennem årene. Fra Snowpark 8000 til det mere kommercielle Aarhus Snowpark til Bakken som åbnede sidste år. Et initiativ fra den forsvarende danmarksmester i freestyleski Thomas Trads og Johan Hasle der begge er lokale Aarhus riders.

 

BAKKEN // AARHUS
Adresse:
 Gøteborg Allé 9, 8200 Aarhus
Snelevering: Aarhus Skøjtehal
Facebookgruppe: Bakken//Aarhus

 

Tiden er dog desværre ikke til de to initiativtagere denne vinter, hvor Thomas ruller tungt rundt på de europæiske fastland og Johan er flyttet til hovedstanden for at færdiggøre sit økonomistudie. Men hvor der er passion lever projekter videre, og derfor har Jeppe Lykke Toftdahl og Jakob Ahlers overtaget rollen som primus motor på Bakken.

 

bakken-i-aarhus2Jakob Ahlers forbereder setup forud for sæsonens første session… // Foto: Jeppe Lykke Toftdahl

 

Faste sessions hver uge

Den faste snelevering kommer stadig fra Aarhus Skøjtehal, og gør det muligt at køre på et af de to PVC rør i forskellige længder som står til rådighed. Som noget nyt i år vil der blive afholdt ugentlige sessions hver torsdag fra kl. 16.00 såfremt vejret tillader det, og ligeledes arbejdes der på at indføre endnu en fast dag hver weekend. Jeppe Lykke Toftdahl garanterer, at Bakken atter skal favne bredt denne sæson:

 

Bakken skal være et sted, hvor man kan komme uanset niveau, og føle sig velkommen. Det skal også være et sted, hvor man lære begynderne at kommer i gang med freestyle, og hvor de gode riders kan presse hinanden.

 

Med smilets by kørt i stilling, mangler de mange københavnere nu blot et nyt sted at shredde den kommende vinter. Hvem tager initiativet i hovedstaden efter at Underground Jib Arena og Gasværket er lukket?

 

Hold øje med de ugentlige sessions samt hvad der sker løbende på Bakken i Aarhus via Facebookgruppen.